Cum arată camera de hotel în care stă Harry Kane, la Munchen. Plătește 11.000 de euro pe noapte

de: Beatrice Dumitru
06 11. 2023

Harry Kane, transferat în această vară de Bayern, locuiește într-un hotel de cinci stele din centrul orașului Munchen. Suita închiriată de atacantul englez îl costă pe acesta 11.000 de euro pe noapte. Iată cum arată.

Cum arată camera de 11.000 de euro pe noapte

Cumpărat de Bayern de la Tottenham în luna august, Harry Kane nu a găsit încă o locuință pe care să o cumpere în Munchen. Căpitanul Angliei și familia sa locuiesc într-unul dintre cele mai scumpe hoteluri din oraș, Vier Jahreszeiten Kempinski, unde fotbalistul plătește o avere pentru o noapte de cazare, conform tabloidului The Sun.

Harry Kane plătește 11.000 de euro pe noapte pentru suita închiriată la hotelul de cinci stele. Stabilimentul a găzduit multe celebrități de când și-a deschis porțile, în 1958, și se află la 20 de minute de mers cu mașina de Allianz Arena, stadionul lui Bayern. Fotbalistul și familia lui locuiesc aici de aproape trei luni, iar jurnaliștii englezii au calculat că factura a depășit deja un milion de euro, cu tot cu cheltuielile auxiliare.

Camera de hotel în care stă Harry Kane. Sursa foto: Booking.com.

Suita lui Kane este situată în aripa istorică a hotelului și are o cameră de zi separată. De asemenea, se spune că are două băi din marmură de Carrara, perdele de mătase, mobilier de designer, șase televizoare și o serie de alte facilități de ultimă generație. Potrivit descrierii de pe site-urile de specialitate, hotelul ”are un centru spa elegant cu piscină şi oferă vedere panoramică la oraş”.

Citește și: Top 10 cel mai bine plătiți jucători din lume. Revenire în fotoliul de lider

Harry Kane a doborât un record all-time în Bundesliga

Atacantul englez s-a acomodat de minune la Bayern și a doborât un record all-time în Bundesliga. Acesta a marcat cele mai multe goluri în primele zece apariții ale unui jucător în prima ligă germană, 15 la număr. El are și trei hat-trick-uri în trei partide.

Niciun alt fotbalist nu mai are 15 goluri înscrise în actualul campionat din Top 7 competiții de pe continent. Fostul jucător al lui Tottenham a intrat și în galeria selectă a celor doar 10 fotbaliști cu hattrick-uri consecutive în Bundesliga.

Citește și: Lionel Messi, investiție de milioane de euro pentru casa din Miami. Cum arată proprietatea și ce dotări are – GALERIE FOTO

50% dintre golurile înscrise de echipa lui Thomas Tuchel au fost influențate de Harry, care a preluat de la Guirassy șefia topului golgheterilor din elita fotbalului german.

95 de milioane de euro a plpătit campioana Germaniei pentru Harry Kane, care a ajuns deja la jumătate din totalul golurilor reușite pentru Tottenham în sezonul trecut din Premier League (30), deși a bifat decât zece apariții.